Fotbollsprofil

Axonaskolans Fotbollsprofil

Vill du ha möjlighet till fotbollsträning 3 gånger i veckan under skoltid ska du ansöka till Axonaskolan i Tollarp. Vi är Kristianstad kommuns enda certifierade fotbollsgrundskola och erbjuder killar och tjejer mellan årskurs 4-9 den här möjligheten. Träningen bedrivs sommartid på Tollarps IP och vintertid i Tollarps sporthall.

Är ni intresserade av att prova på fotbollsprofilen kan ni ta kontakt med Mattias för att boka in ett besök under en vanlig skoldag.

Teknik
Tyngdpunkten kommer att ligga på den tekniska träningen, där eleverna får träna olika passningar, mottagningar, vändningar, finter, dribblingar, skott, nickar samt målvaktsteknik.

Taktik
Grunderna i anfallsspel och försvarsspel tränas.

Träningslära
Konditions-, styrke-, snabbhets- och rörlighetsträning med fotbollsinriktning. Uppvärmning och återhämtning samt kostens och vätskans betydelse för idrottare.

Tränare
Fotbollsträningarna leds av vår utbildade fotbollstränare Mattias Thurban.
(GK, U1, U2, S1, Bas 2, Diplomkurs). Mattias är även klassernas idrottslärare.

Anmälan
Ansökan till Axonaskolans fotbollsprofil görs med bifogad anmälningsblankett eller på vår hemsida senast den 14 Juni.

Vid eventuella frågor kontakta Mattias Thurban på:
Telefon: 0709-151996
Mail: mattias@axonaskolan.se
Hemsida: www.axonaskolan.se

Ladda hem ansökningsformulär här (pdf)

Axonaskolan certifiering